Je weet al het WAT en WAAROM van voedselveiligheid – hier is eindelijk het HOE

 

QFS Mastery Program – Basic

 

Hoe krijg je medewerkers zo ver dat ze voedselveiligheid omarmen op de productievloer?

Hoe het management achter jouw inspanningen en ideeën te krijgen

Hoe je een cultuur van voedselveiligheid in jouw organisatie kunt creëren

Hoe je jouw programma voortdurend kunt aanpassen aan de behoeften van jouw organisatie en haar klanten

Bevat module 1 tot en met 12 van het QFS Mastery Program

Wat is inbegrepen in het QFS Mastery Program – Basic?

 

Verbeter efficiënt uw kennis van voedselveiligheid en leer hoe u uw werk kunt verbeteren

 • Vereist niveau: Senior QA-professional / QA-manager.
 • Leer welke verbeteringen je in jouw werk kunt aanbrengen om voedselveiligheid op een hoger niveau te krijgen.
 • Gebruik de downloads om de voedselveiligheid in jouw organisatie te verbeteren.
 • Ken je risico’s met betrekking tot voedselveiligheid in jouw organisatie.
 • Je zult werken aan het verhogen van het Voedselveiligheidsniveau in jouw organisatie met de kennis en downloads die wij je geven. Deze downloads en al jouw informatie zullen op jouw computer blijven. Je zult geen informatie delen met de andere deelnemers of met de instructeur. Alles waar je aan werkt zal alleen voor jou zichtbaar zijn – op deze manier is volledige vertrouwelijkheid van je gegevens gegarandeerd.
 • Wanneer je alle stappen van een van de modules hebt voltooid, kun je jouw certificaat downloaden. Je ontvangt certificaten voor elke module. Het bewijs van permanente educatie is verplicht in een groeiende lijst van landen. De certificaten zijn twee jaar geldig.
 • Het QFS Mastery Program – Basic bevat 12 modules. Elke maand krijg je toegang tot een nieuwe module. Elke module bevat 1,5 – 2,5 uur videolessen, ± 5 – 10 templates en downloads die je kunt gebruiken in jouw organisatie en natuurlijk “huiswerk”. Dit “huiswerk” zal je helpen om de typische pijnpunten in jouw organisatie te vinden en zal je begeleiden HOE deze te veranderen.
 • Elke maand zullen alle vragen die je hebt beantwoord worden tijdens de online Vragenuren. Als je jouw vragen vooraf per email stelt, ben je er zeker van dat jouw vragen tijdens het Vragenuur worden beantwoord.
 • Ondertiteling voor video’s is beschikbaar in de volgende talen: Engels, Frans, Duits, Spaans en Nederlands
 • Downloads zijn beschikbaar in de volgende talen: Engels, Spaans en Nederlands

STAP Budget Voor Wie Is Het En Wat Zijn De Voorwaarden

Het STAP-budget is voor iedereen die zichzelf verder wil ontwikkelen vanaf 18 jaar tot aan de AOW leeftijd. Gebruik het als kans om je kennis te verdiepen binnen je loopbaan, of om eindelijk die omscholing te doen waar je al zo lang van droomt. Werk verandert snel en banen veranderen. Door het STAP-budget te gebruiken voor om- of bijscholing, heb je meer kansen op de arbeidsmarkt. Of je nu goed zit in je huidige baan, of overweegt een ander carrièrepad te volgen.

Om in aanmerking te komen voor het STAP-budget stelt de overheid enkele voorwaarden, waaraan je als deelnemer moet voldoen.

Nederlands Lesmateriaal

Alle video’s zijn Engels gesproken en Nederlands ondertiteld.

Ook alle downloads zijn zowel in het Engels als in het Nederlands beschikbaar.

Speciaal voor de deelnemers die gebruik maken van de STAP-regeling hebben we een Nederlands Vragenuur. De details betreffende dit vragenuur worden separaat na aanmelding gecommuniceerd per email.

Hoe Werkt Het Inschrijven?

De inschrijving voor deze cursus via het STAP-budget hebben we opgezet in samenwerking met onze partner Litop. De inschrijving gebeurt in twee stappen: als eerste meldt je je aan bij Litop, dat kan via deze link of via een van de knoppen op deze website. 

Op 1 juli a.s. vanaf 10.00 uur kun je het STAP-budget aanvragen op het UWV portaal. Klik hier voor een korte video, die je laat zien hoe de je de STAP aanvraag snel en eenvoudig kunt uitvoeren op de website van het UWV.

Veel Gestelde Vragen

Moet ik de training volgen op vast dagen?

Nee, je kunt de trainingen volgen wanneer jij wilt en zo lang je wilt. Of je nu in een keer een module doorloopt of het in stukjes doet van een half uur, het kan allemaal. Je hebt volledige flexibiliteit,

Wat als ik de training in een bepaalde maand niet kan volgen?

Dat is geen enkel probleem! Je kunt de training de volgende maand (of maanden) alsnog gewoon verder volgen. Wij houden je voortgang wel in de gaten, en zullen je contacteren om te vragen of je wellicht hulp nodig hebt.

Wat als een module minder relevant is voor mij?

In principe kun je die dan overslaan, maar wel raden we aan om de video’s in ieder geval wel te bekijken. In sommige gevallen wordt er namelijk in latere modules op voortgebouwd.

Wat als ik de module niet binnen een maand afkrijg?

Dat is geen probleem, je kunt de module gewoon op je eigen tempo afmaken. Wel krijg je iedere maand toegang tot een nieuwe module, dus is het wel van belang de achterstand niet te groot te laten worden. Dit houden wij in de gaten en nemen in zo’n geval contact met je op om te kijken of je hulp nodig hebt.

Hoeveel van deze problemen heeft u in uw organisatie ervaren?

 • Een onophoudelijke stroom van problemen verhindert je om op een structurele manier te leren.
 • Problemen die u kostbare tijd en energie kosten om het antwoord te vinden, om er vervolgens achter te komen dat er geen echt trainingsprogramma is om je te helpen het probleem op te lossen, dus u moet het zelf doen.
 • Je hebt het gevoel dat je werknemers op de werkvloer moet opleiden en bijscholen, maar toch volgen ze de regels en procedures niet die je veilig houden.
 • Je kunt niet de juiste trainingsprogramma’s vinden voor de kennis die u graag zou willen hebben – Of de training die je wel vindt is zo basaal dat het je niet echt helpt om te groeien.
 • Je hebt een actieplan en proces nodig dat je kunt implementeren en waarmee je vandaag de organisatie kunt verbeteren.
 • De training die je hebt gevolgd geeft je alleen inzicht in het WAAROM en WAT, het gaf je niet de informatie om te begrijpen HOE.
 • Je staat meer dan ooit onder druk om meer te doen met minder en om uw team snel op snelheid te brengen in een snel veranderend personeelsbestand.

Dit alles bovenop alle andere uitdagingen die u dagelijks moet beheren….

de vraag is: HOE? Hoe krijgt je de beste training voor jou – die u helpt om succesvol te zijn en de resultaten te krijgen die jij wilt in je werk en niet alleen meer kennis?

Het antwoord is het QFS Mastery Program – Het is hoe je voorspelbare resultaten krijgt van experts uit de sector om jouw resultaten te versterken. Het is HOE de beste bedrijven slagen.