Conoce el contenido y el alcance de la seguridad de la información - aquí está la página web

 

STAPBUDGET QFS Mastery Program – Basic

 

¿Cómo puede hacer que los trabajadores del sector de la salud se sientan cómodos con la producción?

Cómo hacer que la gestión se convierta en una fuente de inspiración y de ideas

Cómo puede crear una cultura de la responsabilidad social en su organización

Cómo puede su programa ser útil para las necesidades de su organización y de sus empleados

Incluye el módulo 1 y el 12 del Programa de Maestría del QFS

Wat is inbegrepen in het STAP Budget QFS Mastery Program – Basic?

 

Compruebe la eficacia de sus conocimientos sobre la seguridad de la información y sepa cómo puede mejorar su trabajo

 • Nivel de experiencia: Profesional senior de control de calidad / gestor de control de calidad.
 • Leer welke verbeteringen u in uw werk kunt aanbrengen om voedselveiligheid op een hoger niveau te krijgen.
 • Gebruik de downloads om de voedselveiligheid in uw organisatie te verbeteren.
 • Ken uw risico’s met betrekking tot voedselveiligheid in uw organisatie.
 • U zult werken aan het verhogen van het Voedselveiligheidsniveau in uw organisatie met de kennis en downloads die wij u geven. Deze downloads en al uw informatie zullen op uw computer blijven. U zult geen informatie delen met de andere deelnemers of met de instructeur. Alles waar u aan werkt zal alleen voor u zichtbaar zijn – op deze manier is volledige vertrouwelijkheid van uw gegevens gegarandeerd.
 • Wanneer u alle stappen van een van de modules hebt voltooid, kunt u uw certificaat downloaden. U ontvangt certificaten voor elke module. Het bewijs van permanente educatie is verplicht in een groeiende lijst van landen. De certificaten zijn twee jaar geldig.
 • Het STAP Budget QFS Mastery Program – Basic bevat 4 modules. Elk kwartaal krijgt u toegang tot een nieuwe module. Elke module bevat 1,5 – 2,5 uur videolessen, ± 5 – 10 templates en downloads die u kunt gebruiken in uw organisatie en natuurlijk “huiswerk”. Dit “huiswerk” zal u helpen om de typische pijnpunten in uw organisatie te vinden en zal u begeleiden HOE deze te veranderen. Zie hieronder voor meer informatie bij ‘Nederlands Lesmateriaal’.
 • Elke kwartaal zullen alle vragen die u heeft beantwoord worden tijdens de live Masterclass.
 • La edición de vídeos está disponible en los siguientes idiomas: Inglés, Francés, Alemán, Español y Holandés
 • Las descargas están disponibles en los siguientes idiomas: Inglés, español y holandés

Presupuesto STAP para saber cómo son y qué hacen los proveedores

Het STAP-budget is voor iedereen die zichzelf verder wil ontwikkelen vanaf 18 jaar tot aan de AOW leeftijd. Gebruik het als kans om uw kennis te verdiepen binnen uw loopbaan, of om eindelijk die omscholing te doen waar u al zo lang van droomt. Werk verandert snel en banen veranderen. Door het STAP-budget te gebruiken voor om- of bijscholing, hebt u meer kansen op de arbeidsmarkt. Of u nu goed zit in uw huidige baan, of overweegt een ander carrièrepad te volgen.

Om in aanmerking te komen voor het STAP-budget stelt de overheid enkele voorwaarden, waaraan u als deelnemer moet voldoen.

Lesmateriaal holandés

Elk kwartaal krijg je toegang tot een nieuwe module via het Food Safety University trainingsplatform. Alle modules bevatten video’s welke Engels gesproken en Nederlands ondertiteld zijn.

Todas las descargas están disponibles tanto en inglés como en holandés.

Als voorbereiding op de live Masterclass bekijk je alle video’s en downloads. Tijdens de live Masterclass bespreken we de inhoud van de module en alle vragen die jij hebt. Per live Masterclass worden maximaal 5 deelnemers toegelaten. Wij houden de groep bewust klein, zodat je alle gelegenheden krijgt om jouw vragen te stellen. Zit de groep vol, dan plannen we extra data voor de volgende groep. Locatie bij Food Safety Experts in Holten (Overijssel).

Voor deze unieke live Masterclasses hebben we 4 modules gekozen waarop in Nederland de meeste recalls plaatsvinden. Dit betreffen recalls met betrekking tot vreemde objecten (bv. glas, metaal, hout, etc), allergen (bv. foute labelling, kruiscontaminatie, etc), microbiologie (bv. Listeria, E. Coli, Salmonella, etc) en Chemie (bv. gewasbeschermingsresiduen, EthyleenOxide, PFAS, etc).

De live Masterclasses worden op de volgende data gegeven:

 • Module Physical Contaminants – Foreign Objects Dinsdag 27 juni 2023, 10:00 uur – 12.30 uur
 • Module Allergenen Management Woensdag 13 september 2023, 10:00 uur – 12.30 uur
 • Module Microbiological Contaminants Donderdag 7 december 2023, 10:00 uur – 12.30 uur
 • Module Chemical Contaminants Dinsdag 12 maart 2024, 10:00 uur – 12.30 uur

 

¿Cómo funciona el Instituto?

La inscripción para este curso a través de STAP-budget se ha realizado en colaboración con nuestro socio Litop. La inscripción se realiza en dos etapasSi eres el primero en llegar a Litop, puedes hacerlo a través de este enlace o a través de uno de los botones de esta página web. 

Elke 2 maanden kun je het STAP-budget aanvragen op het UWV portaal. Klik hier voor een korte video, die je laat zien hoe de je de STAP aanvraag snel en eenvoudig kunt uitvoeren op de website van het UWV.

Más información

¿Desea recibir formación durante varios días?

Nee, je kunt de trainingen volgen wanneer jij wilt en zo lang je wilt. De trainingen in de Food Safety University zijn ON DEMAND. Jij bepaalt wanneer je een training wilt volgen en hoeveel tijd jij daarvoor wilt gebruiken. Je kunt de module in een keer doorlopent of je volgt het in stukjes, het kan allemaal. Je hebt volledige flexibiliteit. Wel vragen wij jou om de video’s als voorbereiding op de live masterclasses te volgen.

Wat als ik de training of de live Masterclass in een bepaalde maand niet kan volgen?

Wij weten dat er af en toe onvoorziene omstandigheden optreden die jouw aandacht eisen en dat het lastig is om op dat moment de training te volgen of naar de live Masterclass te komen.

Dat is geen enkel probleem! Je kunt de training de volgende maand (of maanden) alsnog gewoon verder volgen. Daar je niet naar de live Masterclass kon komen, heb je geen kans gehad jouw vragen te stellen. Wij houden je voortgang wel in de gaten, en zullen je contacteren om te vragen of je wellicht hulp nodig hebt. 

 

¿Qué es lo menos relevante para mí de este módulo?

In principe kun je die dan overslaan, maar wel raden we aan om de video’s in ieder geval wel te bekijken. In sommige gevallen wordt er namelijk in latere modules op voortgebouwd. Daar we live masterclasses geven, willen we wel graag van te voren weten of je de live masterclass overslaat daar deze module voor jou niet relevant is.

Wat als ik de module niet voor de live Masterclass afkrijg?

Dat is geen probleem, je kunt de module gewoon op je eigen tempo afmaken. Ter voorbereiding op de Masterclass is het wel verstanding alle video’s van te voren te bekijken. Tijdens de Masterclass gaan we verder in op het specifieke onderwerp. Heb je vragen hoe je dit zou kunnen implementeren bij jouw werkgever dan kun je deze tijdens de live Masterclass vragen.

¿Qué problemas tiene en su organización?

 • Een onophoudelijke stroom van problemen verhindert u om op een structurele manier te leren.
 • Problemen die u kostbare tijd en energie kosten om het antwoord te vinden, om er vervolgens achter te komen dat er geen echt trainingsprogramma is om u te helpen het probleem op te lossen, dus u moet het zelf doen.
 • U heeft het gevoel dat uw werknemers op de werkvloer moet opleiden en bijscholen, maar toch volgen ze de regels en procedures niet die u veilig houden.
 • U kunt niet de juiste trainingsprogramma’s vinden voor de kennis die u graag zou willen hebben – Of de training die u wel vindt is zo basaal dat het u niet echt helpt om te groeien.
 • U heeft een actieplan en proces nodig dat u kunt implementeren en waarmee u vandaag de organisatie kunt verbeteren.
 • De training die u heeft gevolgd geeft u alleen inzicht in het WAAROM en WAT, het gaf u niet de informatie om te begrijpen HOE.
 • U staat meer dan ooit onder druk om meer te doen met minder en om uw team snel op snelheid te brengen in een snel veranderend personeelsbestand.

Todo esto, además de todas las demás actividades que pueda llevar a cabo a diario, en ....

de vraag is: HOE? Hoe krijgt u de beste training voor u – die u helpt om succesvol te zijn en de resultaten te krijgen die u wilt in uw werk en niet alleen meer kennis?

Het antwoord is het STAP BUDGET QFS Mastery Program – Basic. Het is hoe u voorspelbare resultaten krijgt van experts uit de sector om uw resultaten te versterken. Het is HOE de beste bedrijven slagen.