COACHING ON DEMAND PLUS


Maximale Zekerheid Via Morgan Green & Food Safety Experts

Interim professionals hebben vaak een brede ervaring, maar kunnen niet altijd alles weten. Ondanks alle zorgvuldigheid tijdens de intake en het selectieproces kan het voorkomen dat er zich tijdens een opdracht zaken voordoen waar de interim professional geen jarenlange ervaring in heeft.

Morgan Green biedt daarom standaard voor al haar interim professionals op het gebied van quality, food safety en regulatory affairs in food, feed en pharma Coaching On Demand Plus.

Coaching On Demand Plus wordt geleverd in samenwerking met Food Safety Experts. Interim professionals kunnen te allen tijde en volledig vertrouwelijk met hun vragen terecht bij één van de experts van het team van Food Safety Experts.

Daarnaast is er ook een maandelijkse “Ask Us Anything” sessie – speciaal voor de interim professionals – waar onderwerpen in detail worden uitgelegd. Alle interim professionals van Morgan Green hebben ook toegang tot het volledige online archief van deze “Ask Us Anything” sessies, inclusief de waardevolle downloads zoals complete procedures en voorbeelden van formulieren.

Oplossingsgericht

De experts van Food Safety Experts zijn erop gericht om tijdens ieder coaching gesprek zo snel mogelijk tot de kern van de vraag of het probleem te komen. Op die manier wordt snel en effectief een goede oplossing aangedragen.

Indien een vraag of probleem groter is dan verwacht,dan wordt deze in behapbare stukken opgedeeld over een aantal gesprekken heen. Mocht het zo zijn dat ook de experts van Food Safety Experts het antwoord niet meteen weten, dan gaan zij binnen hun internationale netwerk op zoek naar het antwoord.

Vertrouwelijk

Alle coaching gesprekken vinden plaats in volledige vertrouwelijkheid. De informatie die wordt aangeboden door de interim professional wordt nooit vastgelegd door Food Safety Experts.

In voorkomende gevallen kan desgewenst ook een non-disclose agreement worden opgesteld.

Toegankelijk

Uit ervaring weten we dat het merendeel van de vragen en problemen in 15 minuten beantwoord kan worden, vandaar dat een coaching gesprek 15 minuten duurt.

Interim professionals kunnen op ieder gewenst moment een coaching gesprek inboeken binnen een periode van 2 weken. Dit gebeurt via een speciaal boekingssysteem van Food Safety Experts.

In regel zal het gesprek binnen één of enkele dagen plaats vinden – op basis van beschikbaarheid.

Brede internationale ervaring

De experts van Food Safety Experts hebben een zeer brede ervaring in de (internationale) life sciences industrie zowel op operationeel niveau als op (senior) management niveau – waaronder maar niet beperkt tot:

zuivel, kindervoeding, vleesverwerking, gevogelte, vis, kant-en-klare voeding, nutriceuticals, dranken, ijs, fruit, groenten, aardappelen, bakkerij, bier, wijn, diervoeding, biotechnologie en farmaceutische producten.

Food Safety Experts biedt expertise op alle gebieden binnen quality assurance, quality control, food safety en regulatory affairs.